Wegańska pralinka orzechowa

Udostępnij przepis
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Wegańska pralinka
Wegańska pralinka

Składniki na 4 pralinki wielkości średniej mandarynki

 

  • 160g masła z orzecha nerkowca
  • 3 łyżki syropu klonowego/ miód
  • 120g masła kokosowego
  • 2 morele, pokrojone w paseczki

Sposób przygotowania:

  1. Masło kokosowe roztop w kąpieli wodnej.
  2. Masło z nerkowca wymieszaj z syropem klonowym i masłem kokosowym.
  3. Foremki najlepiej silikonowe zalej przygotowaną masą i powtykaj kawałki moreli.
  4. Chłodź w lodówce
Print Friendly, PDF & Email

Oceń przepis

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 1

Brak ocen

Udostępnij przepis
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

Twój komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *