Dania Główne

Filety z kurczaka w panierce kokosowej

Bardzo prosta panierka więc, nie będę się tutaj rozpisywać i udawać, że jest to coś skomplikowanego i bardzo trudnego.

Po prostu mieszam wiórki kokosowe z bułką tartą. I ot cała filozofia.

Lubię tą słodycz wiórków, mieszającą się z dobrze przyprawionym mięsem. Wtedy filety z kurczaka robię na ostro, a słodkawa panierka wszystko łagodzi.

Chcę, w tym miejscu przypomnieć mój wcześniejszy przepis również na filety z kurczaka ale z dodatkiem chilli.

Filety z kurczaka w panierce kokosowej

POZNAJ MNIE

KILKA SŁÓW O SOBIE

Marta

Marta

Witam Cię serdecznie na moim blogu :)

Wszystkie prezentowane tu potrawy, czy wypieki są moim dziełem, i wszystkie te pyszne dania zjadłam ja i moja rodzinka.

Blog powstał praktycznie z chwilą narodzin mojej córeczki i to właśnie jej go dedykuję i mam nadzieję, że w przyszłości będzie chętnie gotować i oczywiście zaglądać do moich przepisów, tak jak ja korzystam z przepisów mojej Mamy.

POZNAJ MNIE

NASZE SOCIAL MEDIA

POZNAJ MNIE

INSTAGRAM

blogi kulinarne Przepisy kulinarne Przepisy kulinarne